Delen:

Fit-ART Makers-Markt


Meedoen aan de Makersmarkt?
stuur een mail aan struik.sophie@gmail.com

 

maken, delen, geven, verkopen en inspireren

Wordt jij hier ook enthousiast van? 

Ben je een maker van mooie, bijzondere, handige, lekkere, leuke pareltjes zoals schilderijen, aardewerk, taarten, sieraden, quilts etc? Herken je het probleem dat deze producten zich opstapelen in huis? En zou het niet veel leuker zijn als jouw creaties een goede bestemming vinden, terecht komen bij  liefhebbers?
Misschien heb je dan wel belangstelling voor ”Gedeelde vreugd” 
Op 12 maart van 10 tot 15 uur organiseren Fit-ART en het Stadshuus een markt in de huiskamer van het Stadshuus. Hier kun je jouw handgemaakte producten tonen, delen en verkopen. Want dat wat met liefde en aandacht is gemaakt, verdient een goede bestemming.
Maar de markt is meer dan delen, geven en verkopen. Het is ook de plek om de andere makers te ontmoeten en te inspireren. Wie maakt wat en waarom? Wat is het verhaal achter al dat moois? Er is een zogenaamde maaktafel waar creatievelingen die hun eigen materialen meenemen ter plekke aan de slag kunnen.

 

Meedoen? 

Maak een foto van de producten die je wilt aanbieden op de markt en mail deze met je contactgegevens naar struik.sophie@gmail.com.

 

We nemen contact met je op, bespreken de 'marktwaarde' en vervolgens bepaal je zelf de prijs (weggeven mag natuurlijk ook). Jouw spullen worden samen met de andere creaties aangeboden op de Makersmarkt.
Fit-ART en het Stadshuus verzorgen de PR.

Als je wat verkoopt is 80% van de opbrengst voor jou en 20% gaat in de pot van de Makersmarkt. Zo hebben we een klein budget om een deel van de onkosten mee te financieren. 

Wil je meer weten, meedenken, andere makers ontmoeten? Kom dan op 14 oktober om 14.00 uur naar de makersmeeting in het Stadshuus.

 

Nog even het overzicht van wat, waar, wanneer:

 

Voor 30 november

Aanmelden van je zelfgemaakte spullen.
Stuur een mail aan Struik.Sophie@gmail.com

14 oktober, 14.00 uur
in het Stadshuus
Makers -meeting
Kom en krijg informatie over de Makersmarkt.
Graag vooraf aanmelden bij Struik.Sophie@gmail.com
12 maart
van 10 - 15 uur
Makersmarkt in het Stadshuus

 

De Makersmarkt is een co-productie van het Stadshuus en Stichting Fit-ART.

Coördinatie door Anne de Groote en Sophie Struik.

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Sophie Struik,
M: 06 307 94 605,
E: struik.sophie@gmail.com