Delen:

Fit-ART Academie


Schrijf u in voor de Nieuwsbrief: Academie@FitART.nl

 

 

EN GA SAMEN LEREND VOORWAARTS

Een leven Lang Leren, je geest en je ziel voeden met nieuwe kennis. Nieuwsgierig blijven naar de toekomst. Wij dagen senioren uit om door te leren. Elke dag opnieuw. Samen lerend voorwaarts.

Per september 2019 kunnen senioren uit de gemeente Lochem en wijde omgeving kiezen uit een verrassend en afwisselend aanbod van de Fit-ART Academie. 

 

Wat vindt u bij ons ...

Interactieve collegeseries, gespreksgroepen over levensvragen, films in het overdag filmhuis, de leesclub van Lovink, kunstworkshops zoals schilderen, tekenen en schrijven, natuur- en cultuur-excursies in de buurt, bedrijfsbezoek in de regio en meer.

In ons brede netwerk vinden wij professionals die u met veel plezier en op een laagdrempelige, interactieve, beeldende manier meenemen in theorie en praktijk. 

Alle bijeenkomsten zijn bedoeld om samen lerend voorwaarts te gaan. Met hoofd, hart en handen!   

 

Wie kan meedoen met de Fit-ART Academie?

Wat ons betreft iedereen. Wel hebben we de samenstelling van het programma afgestemd op nieuwsgierige 50-plussers tot 100-plussers. 

Op de website vindt u nu het programma voor het najaar van 2019. U kunt bij ons ook de brochure bestellen. Die sturen wij u graag toe. Stuur even een mail naar academie@fitart.nl

 

Het programma voor 2020 is inmiddels in voorbereiding. Mocht u wensen hebben voor dit programma, laat het ons weten. En zijn er volgens u in het programma onderwerpen onderbelicht, vergeet dan vooal niet ons dat te vertellen. Wij zijn altijd in voor vernieuwing, verbreding en verdieping. 

 

Wij wensen u veel plezier bij de Fit-ART Academie!

Anita Kunst en Tineke Posthumus