Delen:

Fit-ART Academie


Schrijf u in voor de Nieuwsbrief: Academie@FitART.nl

 

 

EN GA SAMEN LEREND VOORWAARTS

Een leven Lang Leren, je geest en je ziel voeden met nieuwe kennis. Je onvermoede talent ontwikkelen. Nieuwsgierig blijven naar de toekomst. Wij dagen senioren uit om door te leren. Elke dag opnieuw. Samen lerend voorwaarts.

Senioren uit Lochem, Berkelland, Hof van Twente en wijde omgeving kunnen kiezen uit een verrassend en afwisselend aanbod van de Fit-ART Academie. 

 

Wat vindt u bij ons ...

Interactieve collegeseries, gespreksgroepen over levensvragen, kunstworkshops zoals schilderen, tekenen en schrijven, natuur- en cultuur-excursies in de buurt, bedrijfsbezoek in de regio en meer.

In ons brede netwerk vinden wij professionals die u met veel plezier en op een laagdrempelige, interactieve, beeldende manier meenemen in theorie en praktijk. Alle bijeenkomsten zijn bedoeld om samen lerend voorwaarts te gaan. Met hoofd, hart en handen!   

 

Wie kan meedoen met de Fit-ART Academie?

Wat ons betreft iedereen. Wel hebben we de samenstelling van het programma afgestemd op nieuwsgierige 55+ tot 99+ plussers. 

 

Op de website vindt u nu het programma voor het najaar van 2019. U kunt bij ons ook de brochure bestellen. Die sturen wij u graag toe. Stuur even een mail naar academie@fitart.nl

 

Mocht u wensen hebben of mooie aanvullingen of kansen zien voor ons programma, laat het ons weten.
Wij zijn altijd in voor vernieuwing, verbreding en verdieping. 

 

Wij wensen u veel plezier bij de Fit-ART Academie!

Anita Kunst en Tineke Posthumus