ANBI Info


Naam Stichting Fit-ART
KvK nr 59984295
RSIN 853719883
Postadres Goordijk 1, 7275CA Gelselaar
email altijd@fitart.nl

 

Doelstelling

Fit-ART wil kwetsbare groepen en individuen een ontdekkingsreis bieden in de wereld van kunst, cultuur en bewegen met muziek. Dit doen wij door middel van het organiseren van projecten voor actieve kunstbeoefening, waarin wij uitgaan van wat wél kan. Samen met onze netwerkpartners creëren wij mogelijkheden om een leven lang te leren. Wij zijn ervan overtuigd dat actief bezig zijn met theater, muziek, dans of beeldende kunstvormen een positieve invloed heeft op je vitaliteit, je eigenwaarde, je zelfrespect. Via je zelfexpressie kun je iemand zijn met mogelijkheden, iemand die gezien wordt, iemand die er mag zijn en met eigen kracht en inzet zoveel mogelijk zelf de regie voert en kan sturen op geluk.

Leven toevoegen aan de dagen! Het motto van al onze projecten. Kwetsbare mensen ontdekken hun prachtige talenten, vinden zich weer de moeite waard, tonen hun talent aan de buitenwereld. Met een veilig gevoel. Dat krijgen onze professionals voor elkaar. Mensen los laten komen van hun zorgen, ze inspireren, uitdagen en verleiden, op zoek gaan naar "het randje" van hun knnen, het beste uit zichzelf halen. Zodat zij zichzelf en hun omgeving verrassen! Dat is leven tot het gaatje, eruit halen wat erin zit!.

 

Werkterrein van Fit-ART: Oost Nederland

Ons werkterrein is vooral Oost Nederland. Onze projecten vinden plaats in Apeldoorn, Deventer, Lochem, Zutphen, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Berkelland, Olst-Wijhe, Raalte, Lemelerveld, Hof van Twente, Oldenzaal en Enschede.

 

Ons bestuur

 

Voorzitter Ingrid Schouw, Clustermanager Zorgkantoor Midden IJssel - ENO
Secretaris Wilma Ratering, regiomanager Azora
Penningmeester Marion Albers, bestuurder Tuys en trainer Grow Work
   

 

Bestuursleden van Fit-ART zijn onbezoldigd.