Delen:

Onze missie


 

Fit-ART wil (kwetsbare) groepen en individuen een ontdekkingsreis bieden in de wereld van kunst, cultuur en beweging. Wij gaan uit van wat wél kan en wij willen mensen de mogelijkheid bieden het beste uit zichzelf te halen. Een Leven Lang Leren met begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals in de kunsten is ons kernpunt. 


Wij zijn ervan overtuigd dat actief bezig zijn met theater, muziek, dans of beeldende kunstvormen een positieve invloed heeft op je vitaliteit, je eigenwaarde, je zelfrespect doordat je iemand kunt zijn met mogelijkheden,iemand die gezien wordt en met eigen kracht en inzet zoveel mogelijk zelf de regie voert en kan sturen op geluk. 

 

Leven toevoegen aan de dagen!
Hét motto van al onze projecten. Kwetsbare mensen ontdekken hun prachtige talenten, vinden zich weer de moeite waard, tonen hun talent aan de buitenwereld. Met een veilig gevoel. Dat krijgen onze professionals voor elkaar.

Mensen los laten komen van hun zorgen, ze inspireren, uitdagen en verleiden,  op zoek gaan naar "het randje" van hun kunnen, het beste uit zichzelf halen. Zodat zij zichzelf en hun omgeving verrassen! Dat is leven tot het gaatje, eruit halen wat erin zit! 

Oog en hart hebben wij ook voor de mantelzorgers. Bijvoorbeeld in het project Kunst-moNUment. Mantelzorger en oudere gaan op een ontdekkingsreis in het museum, om samen nieuwe herinneringen te maken en nieuwe inhoud aan hun relatie toe te voegen. 

Wilt u ook het roer omgooien om zinvolle activiteiten te ontwikkelen mét uw inwoners, bewoners, huurders, gasten of bezoekers? Wij denken graag met u mee. 

 

 

Anita Kunst

Tineke Posthumus