Delen:

VERHALENKARAVAAN


Bewoners van Sutfene hebben behoefte om elkaar beter te leren kennen. Weten wie er naast je woont en werkelijk met elkaar in gesprek gaan, dat is de wens. Wat zijn eigenlijk de interesses van je buurvrouw en wat heeft je buurman beleeft in 'zijn vorige levens'. Reden voor Fit-ART om de Verhalenkaravaan te starten. 

 

Vrijwilligers hebben zich aangemeld als Schrijver in Spé. Zij krijgen les van Merel Bruning van www.Schrijfzicht.nl. Dit blijken zeer inspirerende lessen. De schrijvers krijgen zeer waardevolle tips om het levensverhaal zo te vertellen dat een ander het in beeld voor zich ziet. En dat maakt impact. Helemaal als het verhaal ook nog eens vertaald wordt naar een levenslied. Loïs Bruggema en Floor Koetsier - beiden muzikant en muziektherapeut -  maakten voor ieder koppel een uniek levenslied. Muziek brengt het verhaal echt bij je binnen!

 

In de film een beeldverslag van de eerste Verhalenavond, waar de verhalen voor het eerst met elkaar worden gedeeld.
Dank aan Janneke van't Einde voor het decor en Jorn Snelting www.jornsnelting.nl voor de film.

 

 

U ziet achtereenvolgens: Christien Camps met Marianne van Riet, Henk Deppe met Petra van der Mey, Nico Hagen met Erna Rouhof, Harry Dijkhuis met Nienke Kalker, Anna Veenstra met Willemien Grotink, Wijnanda de Bruin met Marike Tuin en Bert Ouwerkerk met Ingrid Bogert. Deze mensen lopen elkaar nu niet meer zo voorbij. Zij hebben gespreksstof. 

 

De Verhalenkaravaan trekt verder op zoek naar meer verhalen om mensen te verbinden. Ook naar mensen in de wijk Noordveen en naar nieuwe locaties van Sutfene. Wilt u uw verhaal vertellen of juist verhalen schrijven?
Meld u dan aan bij:

AnitaKunst@fitart.nl of bel 06-13406842

TinekePosthumus@fitart.nl of bel 06-28578131