Delen:

Theaterwerkplaats 65+


Theaterwerkplaats 65+ is van start!

Eens in de 14 dagen op de dinsdagochtend beoefenen - inmiddels al 14 spelers - theaterspel in verschillende vormen. Bij de start waren zij nog met 9 spelers, maar inmiddels zijn via de 'lippendienst' nu al 14 spelers actief. Voor de meesten van hen is dit de eerste kennismaking met theater. Maar dankzij rot-in-het-vak Elly Janssen leren zij in iedere les steeds nieuwe technieken. En nu - na een maand - spelen zij al prachtige kleine scènes.

 

Alle deelnemers - de jongste 57 en de oudste 87 - ervaren deze speelochtenden als zeer inspirerend. De pauze wordt vaak vergeten, want spelen is zo leuk! Wat ook meewerkt is dat je echt speelt in het theater. De vlakke vloer en de theatrale uitstraling van het gezellige Jansstheater is zeer geschikt, ook als je een beetje slecht ter been bent.

 

Zin om mee te spelen of wil je je aanmelden voor de volgende cursus? Ben je 65+ en wil je graag weer aan de slag met je hobby of wil je juist nu de gelegenheid pakken om het eindelijk gewoon eens te gaan doen. Met Elly Janssen werk je in een ontspannen sfeer en spelenderwijs aan verschillende theatervaardigheden. En je traint tegelijkertijd ook je stembanden, dansspieren, en lachspieren! Een mooie én gezellige work-out!

Stuur een mailtje naar tinekeposthumus@fitart.nl

Hoe ziet de cursus eruit:

  • 10 theaterlessen onder leiding van Elly Janssen
  • met een mix van theater, zang en dans
  • in het Jansstheater, Emmastraat 38-40 in Lochem
  • Op dinsdagochtend eens per 2 weken
  • van 10-12 uur (incl. koffie)

 

Huidige cursusdata 


15 en 29 september

13 en 27 oktober

10 en 24 november

8 en 22 december

5 en 19 januari

 

Meespelen? Stuur een mailtje aan: tinekeposthumus@fitart.nl of bel met: 06-2857 8131