Delen:

Krasse Fratsliedjes in Lunchconcert


BESTEL UW KAARTJES: aanmelden@fitart.nl

Of bel/app met Anita Kunst 0613406842 of met Tineke Posthumus 0628578131

 

Krasse Frats-Liedjes

Deventer singer-songwriters halen verhaal bij ouderen in de wijk en maakten voor hen een persoonlijk levenslied. Het was heel erg spannend om het lied voor het eerst te laten horen aan de verteller. Zou hij of zij zich herkennen en zou het in de smaak vallen. Maar steeds werd het werd een feestje! De liedjes zijn prachtig, treffend en aangrijpend. Ook je lied delen met de groep was een bijzondere ervaring. Dat doet iets met je, zo’n eigen levenslied. En daarom staan we op 18 februari als team in de Deventer Schouwburg en brengen we graag  samen onze liedjes voor u.

Vertellers en Singersongwriters:
Tijme de Boer & Lise Low
Nol van der Haterd & Simone Holsbeek met Maeve en Kate Behan, kleindochters van Nol
Dick Achtereekte & Maarten van Veen
Rob Kalay & Bastiaan van Vuuren met Dominique Aberkrom, Imke Dekker en Lucas van Vuuren
Bert Kraayenzank & Stef Tijhaar


Ook het Krasse Fratsenkoor is erbij.
Sinds maart 2017 zingen zij samen en verrassen zij zichzelf en ons door hun onvermoede talenten aan te boren. Met enthousiaste en warme begeleiding van Sjoke Wassenaar en Karel Tadema. Zij schreven hun eigen lied. Een lied dat de kracht van muziek en het plezier van zingen onderstreept.

 

Met prachtige filmpjes van de ontmoetingen
Isabelle Renate la Poutré heeft de ontmoetingen  heel mooi vastgelegd op beeld. Zij is nu ook helemaal fan van deze levensliedjes. En dat is mooi, want er komen nog meer …

 

Het Krasse Fratsen Liedjeslint dat mensen uit Deventer verbindt ...
Dit lunchconcert is de eerste uit een reeks, want onze reis gaat verder. Samen willen wij  een ‘Krasse Frats Liedjeslint’ maken slingerend door de wijken Borgele, Platvoet en Zandweerd. Wilt u graag meedoen, weet u iemand die vast zijn of haar levensverhaal zou willen vertellen aan een singer-songwriter, laat het ons weten. 

Wij hopen dat u zich met dit concert ook deelgenoot voelt van mooie momenten en de verbinding van verhaal en muziek. Wij wensen u veel luister- en kijkplezier.

 

Het Krasse Fratsen-team

Marianne de Bakker, Gabriëlle Groothuis, Josien ten Dijk, Anita Kunst, Charles Michels, Karel Tadema, Tineke Posthumus, Isabelle Renate la Poutré, Marja Vijn en  Sjoke Wassenaar