Delen:

Harfsen schrijft weer Revue


Senioren in Harfsen gaan schitteren!
Ooit maakten zij een Harfense Revue. De eerste was in 1963. Maar inmiddels is het 25 jaar geleden dat deze voor het laatst gespeeld is. En nu blazen ze deze samen met Elly Janssen - theatermaker - en het Oerend Hart-team van Fit-ART weer nieuw leven in.

 

"Harfsen trekt weer aan de Klokke"

Dit was altijd het thema van de Harfsense Revue. Allerlei bijzondere situaties, mensen en gebeurtenissen in het Harfsense leven theatrale krijgen speciale aandacht. We maken een voorstelling vol muziek, dans, sketches en verrassingen waar vast ook nu weer heel lang over gepraat zal worden. En zelf meedoen is natuurlijk het mooiste!

 

Wij zoeken ... meedenkers en meezoekers
die samen met Alie, Rikie, Jan, Marike, Jennie en Hennie op zoek willen naar mooie, bijzondere, indrukwekkende en belevenissen. Hebt u al een verhaal dat beslist niet mag ontbreken?
Bel Hennie Heethaar!

 

Wij zoeken ook ... meedoeners!
 spelers, zangers, dansers, schrijvers, muzikanten, decorbouwers, kostuummakers die mee willen doen. Bijzonder van deze revue is dat wij graag de senioren van Harfsen in de hoofdrol zien. Met de werkwijze van Elly Janssen is ervaring meegenomen, maar écht niet nodig! Veel test leren doen we niet. We gaan uit van speelplezier!

 

Contactgegevens Hennie Heethaar:

tel 06-29159565 of 0573-4331858.

Mailen kan ook: HennieHeethaar@fitart.nl 

 

Hoewel senioren deze revue in de hoofdrol staan, is het natuurlijk het mooist dat heel Harfsen bij hen aansluit.
Daar waar mooi en mogelijk doen wij graag een beroep op alle verenigingen en de school in Harfsen.
Zodat het een REVUE wordt door Harfsen voor Harfsen over Harfsen.
Wij zien u graag!