Delen:

GAAF KRASSE FRATSEN FESTIVAL


"ONVERGETETLIJK", "ZO GESLAAGD, WAT EEN SFEER", "wat zijn er veel enthousiaste deelnemers", "bewonderenswaardig hoe iedereen er vol overgave in gaat", "wat zijn er veel dingen om te doen",  "wat een prachtige liedjes en mooie voorstellingen", "ik wist niet dat etsen zo leuk was", "mag ik overal aan meedoen?" "ook nog een lunchpakket, wat zorgen jullie goed voor ons", "wat een prachtige locatie", "dat de gemeente Deventer hieraan meewerkt, petje af" ... en zo ging het maar door.

Wat hebben we samen een mooie ONVERGETELIJKE dag gemaakt en beleefd. Dankjulliewel alle 164 deelnemers en kunstenaars en 350 bezoekers. Dankzij jullie allemaal werd het zo mooi, alles liep, iedereen had plezier en we hebben heel veel mensen geïnspireerd om ook kunstzinnig aan de slag te gaan!

Of we nu wel of niet de Age Friendly Cultural City-prijs winnen, wij zijn samen geslaagd in onze missie en we hebben laten zien wat we samen kunnen en we zijn niet te stoppen. We gaan door. ECHT TOP!!!

Dank voor jullie grote betrokkenheid, inzet en vooral de superfijne samenwerking! Met elkaar hebben we er een ongekend leuk festijn van gemaakt, waar de vonken vanaf vlogen!
Op een super locatie. En zeg nou zelf: zo kan het toch alleen in DEVENTER?!!!

Lekker nagenieten met de foto's die Guido Bogert maakte!