Delen:
Met rondleiding van Nitha Annink

Bollenpracht, Excursie naar De Hoge Enk


Enigszins verscholen op de Hoge Enk ligt de omzoomde tuin van Nitha Annink.
Nitha Annink heeft haar paradijs geschapen en deelt dit graag met mede tuinliefhebbers. 

 

Nitha's tuin Grondigh Genieten bloeit het hele jaar door. Ook al in het voorjaar is het schilderachtig mooi. Dit komt door de grote biodiversiteit. Nitha vindt het belangrijjk om voor de bijen en andere insecten, die onze bloemen en vruchtbomen bestuiven, iets terug te doen. In haar tuin geniet je van een grote variëteit aan bollen, rozen en vaste planten. Vast onderdeel is de rondleiding door en uitleg over de tuin. Aansluitend gaat iedereen z'n gang en neemt rustig de tijd om te genieten. En daarna een lekker drankje op het terras. Vanaf de veranda heb je al een prachtig uitzicht over de tuin van zo'n 5000 vierkante meter.

Inmiddels heeft het publiek haar tuinen ontdekt en wordt haar tuin Grondig Geniethen door veel groepen uit binnen- en buitenland bezocht. Maar in de middag van 6 mei hebben wij haar tuin voor onszelf.

 

Nitha's wens voor u:
"Ik ben dol op mijn tuin. Het overgrote deel van mijn tijd zit erin. Bezoek aan andere tuinen inspireert mij. Dus ik hoop dat een bezoek aan mijn tuin u inspireert. "

 

Informatie

Datum woensdag 6 mei
Tijd 14.00 uur - ca. 15.30 uur
Plaats Hoge Enk 3 in Lochem
Kosten Voor leden Fit-ART Academie €5 | voor niet leden € 7,50

 

Aanmelden: academie@fitart.nl

 

Over Nitha Annink

Nitha is inspiratiebron en tuinontwerper. Geniethen van de tuin, in welk jaargetijde dan ook, staat op nummer 1 voor haar. Haar tuinen, groot en klein, zijn verrassend en spannend. Tuinen waar je het hele jaar niet op uitgekeken raakt. Als tuinontwerper ontwerpt en realiseert zij grote en kleine tuinen om het hele jaar van te geniethen. Tuinen die verrassend, spannend, rustgevend en harmonieus zijn. 

 

Samen komen & gaan

U kunt gebruik maken van onze 'samen komen en gaan' service.
Want gaat u liever niet alleen, wij bemiddelen graag in het samen komen en gaan.
Belt u even naar: Anita (06-13406842) of Tineke (06-28578131).