Delen:

Funergy-Finale start in september


DE FUNERGY-Finale wordt gespeeld op 2 en 9 november 

 

Twee teams strijden om het beste en mooiste FUNERGY-toestel voor Laren te maken. Plaats van actie is het Art-centre Zutphen. Peter de Haan en Herma Schellingerhoudt begeleiden beide teams naar een goed en werkend eindresultaat. Jan Willem Nijland en Arjan Bisperink van Nijha maakten voor beide ontwerpen de technische tekening. 

 

Team 1: Jelle, Luuk en Tobias werken samen met Wil Stok, Dirk Addink, Dick Kok en Joop Altena. Zij hebben op 2 november hun ontwerp vormgegeven. En hoe! Het is het enige echte airhockey-glowinthedark-fietstafelspel! Door hard te fietsen maak je lucht waarmee je de bal in het doel van de tegenpartij kunt schieten. Maar dat gaat niet zomaar: er staat een grote veer onder de tafel waardoor de tafel kan bewegen en de weg naar het doel van de tegenpartij niet vaststaat. De opgewekte energie zorgt ook voor glow-in-the-dark effect, waardoor je in het donker weer een heel ander spel krijgt. Een multi-leuk sportief FUNERGY-TOESTEL!

 

Team 2: Eva, Janne en Julia werken samen met Hendrik Schuring, Gerrie Kok, Doug Martin en Dirk Addink. Zij bouwen een muzikaal FUNERGY-ontwerp. Dit ontwerp is nog een verrassing. Het is namelijk samengesteld uit elementen van de verschillende Funergy-ontwerpteams. 

Op 3 december staan beide teams op de markt en zullen zij u alles vertellen over de werking en waarom hun ontwerp het "Beste Funergy-ontwerp" van Laren is. U bent de jury en u bepaalt! Dus kom en stem.

Nijha maakt van het winnende ontwerp een prototype en plaatst dit op een mooie en geschikte plek in Laren.