Delen:
Met rondleiding van Nitha Annink

Excursie Grondig Geniethen


Enigszins verscholen op de Hoge Enk ligt de omzoomde tuin van Nitha Annink. Nitha Annink heeft haar paradijs geschapen en deelt dit graag met mede tuinliefhebbers. 

 

Nitha is inspiratiebron en tuinontwerper. Geniethen van de tuin, in welk jaargetijde dan ook, staat op nummer 1 voor haar. Haar tuinen, groot en klein, zijn verrassend en spannen. Tuinen waar je het hele jaar niet op uitgekeken raakt. Als tuinontwerper ontwerpt en realiseert zij grote en kleine tuinen om het hele jaar van te geniethen. Tuinen die verrassend, spannend, rustgevend en harmonieus zijn. 

 

Zo ook Grondig Geniethen, haar eigen tuin. Deze tuin bloeit het hele jaar door. Dit komt door de grote biodiversiteit. Nitha - zelf tuinontwerper - vindt het belangrijk om voor de bijen en andere insecten, die onze bloemen en vruchtbomen bestuiven, iets terug te doen. U kunt genieten van een grote variatie aan bollen rozen en vaste planten.

 

Vanaf de veranda heb je al een prachtig uitzicht over de tuin van zo'n 5000 vierkante meter. Nitha heeft voor bezoekers van de Fit-ART Academie een speciaal arrangement gemaakt met een rondleiding, drankje, iets lekkers en een aandenken.

 

Informatie


Datum: 10 september |14.30 uur

Plaats: Hoge Enk 3, Lochem

Deelname: €10, incl. koffie met wat lekkers en een aandenken

Aanmelden: Academie@fitart.nl

 

Voor leden van de Fit-ART Academie:

U kunt lid worden van de Fit-ART Academie en daarmee van verschillende voordelen genieten.
Zoals een kleine attentie na afloop van het tuinbezoek.

En ook van onze 'samen komen en gaan' service.
Want gaat u liever niet alleen, wij bemiddelen graag in het samen komen en gaan.
Belt u even naar:

Anita (06-13406842) of Tineke (06-28578131).